Opinie o Nas
do kasy suma: 0,00 zł
Producenci
 

biosklep.com.pl Reviews with ekomi-pl.com

BIO BIO makaron ryżowy

Makaron ryżowy wyróżnia się niezwykle delikatnym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami. Jest jednym z podstawowych składników dań kuchni azjatyckiej. Nazywany jest także makaronem długiego życia. Do przygotowania jego tradycyjnej wersji wykorzystuje się wyłącznie mąkę ryżową oraz wodę. Doceniany jest za szereg właściwości dobroczynnych. Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. Ponadto makaron ryżowy jest to wyrób lekkostrawny o drogocennych właściwościach odżywczych.

Makaron ryżowy najbardziej znany jest w kuchni azjatyckiej, w tym chińskiej i tajskiej. W naszym kraju z roku na rok zyskuje na popularności i jest coraz chętniej wybierany jako alternatywa dla makaronu pszennego. Dostępne są różne jego rodzaje, które różnią się między sobą nie tylko kształtem, ale i kolorem (makaron ryżowy biały, brązowy lub czarny). Jest nie tylko bezglutenowy, ale również nie jest wytwarzany z jaj. Dlatego też jest odpowiedni dla wegan. To produkt lekkostrawny, szybko się przygotowuje i ma przyjemny smak.

Makaron Ryżowy

Makaron Ryżowy Razowy Spaghetti Bezglutenowy BIO 250 g Rapunzel Makaron Ryżowy Razowy Spaghetti Bezglutenowy BIO 250 g Rapunzel
Cena:

11,49 zł

Cena regularna: 14,77 zł

Najniższa cena: 12,70 zł
szt.
zobacz więcej
  • promocja