Zagęszczony Produkt Sojowy Cre Soy Bezglutenowy BIO 200 ml Natumi
Składniki:
Woda, olej słonecznikowy*, soja* (8%), syrop kukurydziany*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, sól morska, ekstrakt z wanilii Bourbon*
*certyfikowany składni ekologiczny
Opis:
Produkt w 100% roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz ubijania.
Sposób przygotowania:
W celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na njwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 717 kJ/173 kcal
Tłuszcz - 15,9 g,
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2 g,
- kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 4,2 g,
- kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 9 g
Węglowodany - 4,3 g,
- w tym cukry - 3,2 g
Błonnik - 0,3 g
Białko - 3,1 g
Sól - 0,15 g
Zalecane warunki przechowywania:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4-5 dni
Certyfikaty: BIO
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.