Sfermentowana Soja (Natto) Suszona BIO 120 Kapsułek Natto
Suplement diety
Składniki:
suszone, naturalne, ekologiczne Natto* bez żadnych dodatków otrzymane z polskiej soi*
* certyfikowany składnik ekologiczny
- Soja non-GMO
- Woda
- Bakterie Bacillus subtilis Natto
100 g produktu zawiera 3 654 µg K2 MK7 (jedna kapsułka: 27 µg K2 MK7).
Zawartość składników w zalecanej dziennej porcji produktu: suszone natto: 2000 mg, w tym witamina K (menachinon-7): 73 μg [97 % dziennej referencyjnej wartości spożycia witaminy K (dla osoby dorosłej)]
Opis:
Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7.
Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.
Jedna kapsułka odpowiada 2 g świeżego, ekologicznego Natto.
Zalecane spożycie:
3 tabletki dziennie w trakcie lub po posiłku popijając wodą.
- Zalecana dzienna porcja: 3 kapsułki dziennie (82 µg K2 MK7)
- Zawartość opakowania: 120 kapsułek (750 mg każda)
- Wydajność opakowania: 40 dni stosowania
Uwaga!
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako zamiennik zróżnicowanej diety.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Produkt nie powinien być spożywany przez osoby przyjmujące środki przeciwzakrzepowe zawierające antagonistów witaminy K (np. warfaryna i acenokumarol).
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od +7 do +10°C, w zamkniętym opakowaniu w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Informacja alergenna:
Produkt zawiera soję
Kraj pochodzenia składników: Polska
Certyfikat: BIO

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.