Opinie o Nas
do kasy suma: 0,00 zł
Filtry
Kolekcja
Bez glutenu (z oznaczeniem)
Certyfikat BIO
Bez glutenu (w składnikach)
Wegetariańskie
Wegańskie
Bez laktozy
Bez jaj
Bez drożdży
Cena
  • od
    do
Nowość
Producenci
Może Cię zainteresuję:
 

biosklep.com.pl Reviews with ekomi-pl.com

BIO BIO Fasolka

Fasola

Fasola Biała Jaś Bezglutenowa 400 g Denver Food

Fasola Biała Jaś Bezglutenowa 400 g Denver Food
Fasola Biała Jaś Bezglutenowa 400 g Denver Food

Fasola Biała Jaś Bezglutenowa 400 g Denver Food

Składniki: fasola biała Jaś BIO

Dostępność: duża ilość

Czas wysyłki: do 24 godzin

Cena: 13,79 zł
szt.

Fasola Biała Jaś Bezglutenowa BIO 1 kg Denver Food

Fasola Biała Jaś Bezglutenowa BIO 1 kg Denver Food
Fasola Biała Jaś Bezglutenowa BIO 1 kg Denver Food

Fasola Biała Jaś Bezglutenowa BIO 1 kg Denver Food

Składniki:
fasola biała Jaś BIO

Dostępność: 5 szt

Czas wysyłki: do 24 godzin

Cena: 29,49 zł
szt.

Fasolka Czerwona Kidney Bezglutenowa BIO 1000 g Denver Food

Fasolka Czerwona Kidney Bezglutenowa BIO 1000 g Denver Food
Fasolka Czerwona Kidney Bezglutenowa BIO 1000 g Denver Food

Fasolka Czerwona Kidney Bezglutenowa BIO 400 g Denver Food

Składniki:
fasolka czerwona Kidney* 100%
* certyfikowany składnik ekologiczny

Opis:
Ekologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem białka, nieodzownym dodatkiem do kuchni meksykańskiej.

Sposób przygotowania:
uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

Dostępność: tymczasowo niedostępny

Cena: 21,69 zł

Fasolka Czerwona Kidney Bezglutenowa BIO 400 g Denver Food

Fasolka Czerwona Kidney Bezglutenowa BIO 400 g Denver Food
Fasolka Czerwona Kidney Bezglutenowa BIO 400 g Denver Food

Fasolka Czerwona Kidney Bezglutenowa BIO 400 g Denver Food

Składniki:
fasolka czerwona Kidney* 100%
* certyfikowany składnik ekologiczny

Opis:
Ekologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem białka, nieodzownym dodatkiem do kuchni meksykańskiej.

Sposób przygotowania:
uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

Dostępność: tymczasowo niedostępny

Cena: 10,09 zł

Fasolka Mung Bezglutenowa BIO 400 g Denver Food

Fasolka Mung Bezglutenowa BIO 400 g Denver Food
Fasolka Mung Bezglutenowa BIO 400 g Denver Food

Fasolka Mung Bezglutenowa BIO 400 g Denver Food

Nazywana "złotą fasolką" z uwagi na bogactwo składników odżywczych stanowi świetne źródło łatwo przyswajalnego białka, błonnika oraz witamin z grupy B. Zawiera także przeciwutleniacze i związki o działaniu przeciwzapalnym. 
Dodatkowo jest jednym z lżej strawnych warzyw strączkowych.

Dostępność: 10 szt

Czas wysyłki: do 24 godzin

Cena: 11,45 zł
szt.

Fasola Biała Bezglutenowa BIO 500 g ProBio

Fasola Biała Bezglutenowa BIO 500 g ProBio
Fasola Biała Bezglutenowa BIO 500 g ProBio

Fasola Biała Bezglutenowa BIO 500 g ProBio

Składniki:
fasolka biała 100%*
* składnik ekologiczny objęty certyfikatem kontroli

Opis:
Fasola biała jest przyjemnie miękka po ugotowaniu i ma delikatny smak. Nadaje się jako dodatek do zup, można przygotować wiele ciekawych potraw kuchni włoskiej. Idealna do surówek.

Przygotowanie:
fasolkę dokładnie opłukać pod bieżącą wodą, moczyć w wodzie przez co najmniej 10-12 godzin. Następnie produkt ugotować w świeżej wodzie. Czas gotowania może być różny, ok. 45 minut. Podczas gotowania nie mieszać, wystarczy wstrząsnąć garnkiem. Posolić po ugotowaniu.

Informacja alergenna:
Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów, selera i sezamu.
Zawartość glutenu maksymalnie 20 mg/kg

Kraj producenta: Czechy
Certyfikat: BIO, Bezgluten
BIOBg

Dostępność: duża ilość

Czas wysyłki: do 24 godzin

Cena: 12,89 zł
szt.