Opinie o Nas
do kasy suma: 0,00 zł
Producenci
 

biosklep.com.pl Reviews with ekomi-pl.com

 LA BUONA TERRA przekąski ekologiczne

LA BUONA TERRA przekąski ekologiczne

Był rok 1999 i w samym sercu Piemontu, gdzie przedsiębiorczość i doskonałość zawsze spotykały się, narodziła się „La Buona Terra”, produkty przekąski ekologiczne bez kompromisów .
Tutaj receptury z przeszłości łączą się z innowacjami technicznymi i kunsztem rzemieślniczym.
W 2018 roku marka La Buona Terra weszła do dużej rodziny Monviso , „silna” z ugruntowanym dwudziestoletnim doświadczeniem.
Charakteryzująca się bezkompromisowym „credo” oferta obejmuje szeroką gamę rzemieślniczych paluszków chlebowych wytwarzanych z surowców organicznych i niemodyfikowanych genetycznie.

Nie spieszymy się z naszymi produktami: nadajemy im długie i naturalne zakwaszenie, dbając na co dzień o receptury odpowiednie dla osób z nietolerancjami pokarmowymi.
Nasze surowce są organiczne, włoskie, niemodyfikowane genetycznie i dobrane z taką samą starannością, jaką stosujemy przy produkcji naszych Corti di Pane i Bongrì .

Nasze produkty są na bieżąco kontrolowane przez zewnętrzne laboratoria, zarówno przed ich wyprodukowaniem, kontrolami składników, jak i gotowych produktów pod kątem ich jakości.
Również z tego powodu otrzymaliśmy najważniejsze w branży certyfikaty jakości : IFS, BRC i BioAgriCert.
Ponieważ zdrowie naszych klientów jest dla nas najważniejsze.

Wierzymy, że surowce są niezbędne do uzyskania doskonałej jakości naszych paluszków.
Mąki i wszystkie pozostałe składniki kupujemy u wyselekcjonowanych producentów, z którymi współpracujemy od kilku lat.
Preferujemy surowce pochodzenia włoskiego, produkowane w firmach w 100% dedykowanych metodzie ekologicznej.
Weryfikujemy wymagane standardy corocznie odwiedzając dostawców i analizując wszystkie napływające surowce.

Pięć podstaw naszego sposobu pracy:
Rzemieślnik: to hasło przewodnie naszej pracy.
Dokładność: w doborze surowców ściśle organicznych.
Poczekaj: ciasto, obrabiane ręcznie, tak jak kiedyś, pozostaje w pełnym poszanowaniu naturalnego procesu zakwaszania.
Na zakwasie paluszki chlebowe gotuje się powoli w niskiej temperaturze.
Awangarda : połączenie tradycyjnych metod przetwarzania łączy się z innowacjami technologicznymi, niezbędnym wsparciem dla gwarancji jakości produktów.
Podanie: kryteria i procedury, podyktowane przepisami dotyczącymi bezpieczeństwa produktów spożywczych, są przyjmowane i systematycznie sprawdzane przez zewnętrzne Jednostki Certyfikujące.

Wynik?
Skosztuj Bongrì lub Corto di Pane, a odkryjesz, dlaczego przykładamy tak wielką wagę do wszystkiego, co robimy.
Dobra Ziemia: dobra ... naprawdę!

LA BUONA TERRA przekąski ekologiczne

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Zamów telefoniczne
8:00 - 15:00
727 810 800
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium