Witamina C, Kwas L Askorbinowy 250 g Batom
Suplement diety.
Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji. Ta metoda produkcji witaminy C została opracowana w latach 60-tych dwudziestego wieku w Chinach i jest tam powszechnie stosowana.
Składniki:
Witamina C (kwas L-askorbinowy)
Zalecane spożycie
Wymieszać 1 g produktu (1 ml według załączonej miarki = 1 g) z 250 ml wody.
Składniki aktywne w 1 g: witamina C 1000 mg (1250% Dziennej Referencyjnej Wartości Spożycia)
Uwagi:
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Produkt nie jest przeznaczony dla osób ze skłonnościami do kamicy nerkowej, uczulonych na witaminę C.
Informacja alergenna
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy, soję, seler i sezam.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu niedostępnym dla dzieci.
Kraj Producenta: Polska
Kraj pochodzenia składników: Chiny
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.