Spody do Pizzy Bezglutenowe 2 x 150 g Schär
Chrupiąca bezglutenowa pizza? Jak najbardziej. Spód do pizzy Schär wystarczy posmarować sosem pomidorowym, obłożyć ulubionymi dodatkami i piec przez kwadrans w 210°C przez 15 minut. I gotowe - prawdziwa włoska pizza specjalnie dla osób, które nie mogą spożywać glutenu.
Dzięki dodatkowi zakwasu oraz oliwy z oliwek pizza Schär ma wspaniały, śródziemnomorski aromat.
Opakowanie zawiera dwa spody.
Składniki:
skrobia kukurydziana, zakwas (mąka ryżowa, woda) 14%, woda, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, skrobia ryżowa, maka kukurydziana, syrop glukozowy, alkohol etylowy, drożdże 2,2%, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; dekstroza, oliwa z oliwek extra virgin 1,6%, olej słonecznikowy, włókno roślinne (psyllium), sól jodowana (sól, jodek potasu), białko SOJOWE, substancje spulchniające: lakton kwasu glukonowego, węglany sodu; regulatory kwasowości: kwas winowy, kwas cytrynowy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1231 kJ / 291 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 60 g
- w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 3 g
Sól: 1,3 g
Informacja alergenna:
Może zawierać gorczycę.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu produkt należy spożyć w tym samym dniu.
Certyfikaty: Bezglutenowy
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.