Sok z Marchwi Kiszonej BIO 500 ml Bio Food
Sok z kiszonej marchwi nie jest tak znany, jak inne przetwory ekologiczne. Jest jednak niezwykle zdrowy, a zawarte w nim składniki wpływają dobroczynnie na organizm człowieka. Ekologiczny sok z kiszonej marchewki to propozycja zarówno dla miłośników zdrowego odżywiania, jak i dla tych, którzy chcą zadbać o swoje zdrowie. Składniki, użyte do produkcji soku pochodzą jedynie z certyfikowanych gospodarstw i ekologicznych upraw rolniczych. Napój ten nie zawiera pestycydów czy innych szkodliwych substancji. Nasz sok z marchwi kiszony został wyprodukowany w Polsce.
Kiszona marchew - właściwości
Soki kiszone stają się coraz bardziej popularne i coraz częściej wybierane przez konsumentów. Ich dobroczynny wpływ na organizm człowieka jest znany dopiero od niedawna, ale już został doceniony.
Kiszenie warzyw to jeden z najstarszych i najbardziej popularnych sposobów konserwacji warzyw. Proces kiszenia pozwala zatrzymać w warzywach cenne witaminy, minerały i składniki odżywcze.
Sok z kiszonej marchwi - sposób na wzmocnienie odporności
Regularnie spożywane kiszonki wzmacniają odporność i wspomagają odbudowę naturalnej flory bakteryjnej jelit. Produkty kiszone to również idealna alternatywa dla aptecznych probiotyków i suplementów.
Składniki:
sok z marchwi kwaszonej*, czosnek*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 155 kj / 35 kcal
Tłuszcz: 0,10 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,08 g
Węglowodany: 8 g
- w tym cukry: 7,7 g
Białko: 0,50 g
Sól: 1 g
Certyfikat: BIO
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.