Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Składniki: Śliwki* (70%) (70 g owoców na 100 g produktu), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca: pektyna (naturalny składnik owoców) *certyfikowany składnik ekologiczny
Opis: Produkt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 462 kJ / 109 kcal Tłuszcz: <0,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 25 g - w tym cukry: 23 g Błonnik: 2,5 g Białko: 0,6 g Sól: 0,1 g
Zalecane warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze ok. +4 st. C
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikaty: BIO
Parametry
Kraj producenta
Polska
Gwarantowany, minimalny termin przydatności (w dniach)
Produkt owocowy z malin z dodatkiem soku jabłkowego. Idealny dodatek do naleśników, placków, owsianek oraz domowych wypieków. Sporządzono z 80 g owoców, na 100 g produktu. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny produkt z truskawek z dodatkiem soku jabłkowego. Idealny do naleśników, placków, owsianek oraz jako dodatek do ciast i ciasteczek. Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku cukrów. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Składniki: wiśnie* (80%), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca: pektyna (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców agrestu, barwa zbliżona do barwy owoców. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców aronii, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Turcja Certyfikat: BIO
Ekologiczny Dżem z Czarnej Porzeczki z Kardamonem 290 g Owocowy Dom Masa netto: 300 g
Składniki: czarne porzeczki ekologiczne, cukier trzcinowy ekologiczny, kardamon ekologiczny 0,18%, substancja żelująca - pektyna z jabłek. Sporządzono z 80 g owoców i 20 g cukru na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru: 36 g na 100 g produktu.
Kraj pochodzenia: Polska
Certyfikaty: BIO Jednostka Certyfikująca: PNG nr PL-EKO-02
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców jeżyny, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Turcja Certyfikat: BIO
Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki barwa zbliżona do barwy owoców. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki barwa zbliżona do barwy owoców.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnej porzeczki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców porzeczki czarnej, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Turcja Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców czerwonej porzeczki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców porzeczki czerwonej, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Turcja Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców jagód, barwa zbliżona do barwy owoców.
Powidło ze Śliwki Węgierki bez cukru BIO 270 g Batom
Opis: Sporządzono z 200 g owoców, na 100 g produktu. Zawiera naturalnie występujące cukry. Łączna zawartość cukru: 36 g na 100 g produktu. Może zawierać nieliczne fragmenty pestek.
Doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek. Bez dodatku cukru, zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Sporządzono z 200 g owoców na 100 g produktu. Może zawierać nieliczne fragmenty pestek.
Opis: Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców śliwki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzaję w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców śliwek, barwa zbliżona do barwy owoców.
Składniki: Sok śliwkowy* (100%) *certyfikowany składnik ekologiczny
Opis: Sok powstaje ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców. Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Śliwka dostarcza organizmowi prowitaminę A, która przeciwdziała "Kurzej ślepocie", jest bogatym źródłem witamin: PP, B1, B2, C. Jej systematyczne spożywanie pomaga w regulacji poziomu cukru i cholesterolu we krwi.
Wartość odżywcza w 100 ml: Wartość energetyczna: 170,19 kJ / 40,65 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 11,21 g - w tym cukry: 11,07 g Białko: 0,35 g Sól: 0,02 g
Uwagi: Przed użyciem wstrząsnąć.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu w temperaturze od 2 - 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikaty: BIO
100 g produktu sporządzono z 250 g śliwek węgierek
Opis: Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców śliwek, utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców śliwek, barwa zbliżona do barwy owoców.
Pomimo największych starań produkt może zawierać fragmenty pestek.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
Opis: Ekologiczne powidła śliwkowe, bez cukru to idealne rozwiązanie dla osób chcących unikać w diecie jego dużej ilości. Naturalnie kwaskowa słodycz naszych powideł pochodzi ze starannie wyselekcjonowanych śliwek – węgierek których jakość kontrolujemy osobiście. Wyrazisty kolor, gładka konsystencja , wyrazisty smak i zachowane bogate wartości odżywcze ze skórki - na kanapkę, do naleśników, wypieków czy herbaty w zimowe wieczory - nasze powidła sprawdzą się idealnie!
Śliwka - Jabłko - Gruszka bez cukru BIO 270 g Sad Danków
Opis: Produkt otrzymany przez gotowanie, a następnie przetarcie owoców śliwek, jabłek i gruszek: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców śliwek, jabłek i gruszek, barwa zbliżona do barwy owoców.