Puder Jabłkowy Liofilizowane Sproszkowane Jabłko BIO 40 g Czary Mamy, Helpa
Składniki:
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
PUDER JABŁKOWY BIO to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów!
PUDER JABŁKOWY BIO to 40g jabłkowego pyłu - w zamykanej saszetce typu doypack.
PUDER JABŁKOWY BIO to 100% ekologicznego liofilizowanego sproszkowanego jabłka.
Wartość odżywcza W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ / 373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
- w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g
Zastosowanie:
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikat: BIO
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.