Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 2225 kJ/533 kcal Tłuszcz: 31 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g Węglowodany: 53 g - w tym cukry: 49 g Białko: 10 g Sól: 0,1 g
Może zawierać soję oraz inne orzechy.
Zalecane warunki przechowywania Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł światła i ciepła.
Certyfikat: BIO
Parametry
Kraj producenta
Niemcy
Gwarantowany, minimalny termin przydatności (w dniach)
Opis: Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady zawierającej 70% kakao. Przekąska stanowi klasyczne połączenie smaków. Produkt z polskiej rodzinnej Manufaktury, wytwarzany tradycyjnymi, ręcznymi metodami. Produkt jest przebadany pod kątem nieobecności glutenu, nadaje się dla osób na diecie bezglutenowej.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 2286 kJ / 546 kcal Tłuszcz: 40 g - w tym kwasy nasycone: 19 g Węglowodany: 26 g - w tym cukry: 22 g Białko: 11 g Sól: 0 g
Informacja alergenna: Produkt zawiera soję, migdały
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Chrupiące migdały oblane najwyższej jakości wegańską czekoladą, stworzoną wyłącznie ze składników z certyfikowanych upraw ekologicznych. Na żadnym etapie produkcji nie zostały one podgrzane do temperatury wyższej niż 40 stopni Celsjusza, co pozwoliło zachować wszystkie cenne składniki odżywcze, jednocześnie uzyskując doskonały smak.
Ekologiczne Migdały w Surowej Czekoladzie BIO 70g Cocoa
Ekologiczne migdały oblane wysokiej jakości czekoladą, wyprodukowaną wyłącznie z certyfikowanych składników ekologicznych. Czekolada została wyprodukowana z surowego, nieprażonego kakao i składników, które nie zostały poddane obróbce termicznej. Dzięki temu zachowały one bogactwo składników odżywczych, zyskując doskonały smak.
Składniki: Czekolada 65% (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), migdały* 35% *składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 65%. W produkcie możliwa jest obecność orzechów.
Ekologiczne Orzechy Laskowe w Surowej Czekoladzie BIO 70 g Cocoa
Chrupiące orzechy laskowe oblane aksamitną, surową czekoladą. Doskonała przekąska wyprodukowana z najwyższej jakości ekologicznych składników, nie poddanych temperaturze powyżej 45 stopni Celsjusza. Dzięki temu zachowały cenne składniki odżywcze oraz doskonały smak.
Składniki: Czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), orzechy laskowe* 35%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 65%. Możliwa obecność innych orzechów.
Orzechy Laskowe w Czekoladzie Kokosowej BIO 70 g Cocoa
Chrupiące orzechy laskowe oblane aksamitną, kokosową czekoladą powstałą wyłącznie z najwyższej jakości składników ekologicznych, które nie zostały poddane obróbce w temperaturze wyższej niż 40 stopni Celsjusza. Pozwoliło to na zachowanie cennych składników odżywczych w nich zawartych, uzyskując przy tym doskonały smak.
Opis: Delikatny słodkawy smak ekologicznych nerkowców łączy się w harmonijną całość z organiczną belgijską czekoladą. Produkt z polskiej rodzinnej Manufaktury, wytwarzany tradycyjnymi, ręcznymi metodami. Produkt jest przebadany pod kątem nieobecności glutenu, nadaje się dla osób na diecie bezglutenowej.
Informacja alergenna: Produkt zawiera soję, orzechy nerkowca
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 2497 kJ / 602 kcal Tłuszcz: 47 g - w tym kwasy nasycone: 21 g Węglowodany: 30 g - w tym cukry: 21 g Białko: 11 g Sól: 0,1 g Błonnik: 7 g
Informacja alergenna: Produkt może zawierać orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Orzechy Nerkowca w Surowej Czekoladzie BIO 70 g Cocoa
Delikatne orzechy nerkowca oblane surową czekoladą z dodatkiem aromatycznej kawy. Wyprodukowane z wysokiej jakości składników ekologicznych, które nie zostały poddane obróbce w temperaturze powyżej 45 stopni Celsjusza. Dzięki temu zachowały swoje wartości odżywcze, zyskując doskonały smak.
Składniki: Czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*, wanilia Bourbon*), orzechy nerkowca* 50% * składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 70%. W produkcie możliwa jest obecność innych orzechów.
Opis: ekologiczne orzeszki ziemne należą do rodziny bobowatych, dzięki czemu charakteryzują się lekko cierpkim smakiem, typowym dla nasion roślin strączkowych. Dla zwiększenia strawności, należy je dokładnie pogryźć. Po namoczeniu w wodzie (od 6 do 8 godz.) stają się lekkostrawne i smaczniejsze. Doskonałe jako przekąska lub jako dodatek do past, sałatek, deserów oraz ciast.
Orzeszki Ziemne Prażone Bez Soli BIO 1 kg Bio Planet
Ekologiczne orzeszki ziemne, prażone, nie solone, zwane arachidowymi, należą do roślin strączkowych. Dla zwiększenia strawności orzeszków, należy je dokładnie pogryźć. Polecane jako smaczna przekąska. Doskonale sprawdzają się również jako dodatek do past, sałatek owocowych, deserów oraz ciast.
Orzeszki Ziemne Prażone Bez Soli BIO 350 g Bio Planet
Ekologiczne orzeszki ziemne, prażone, nie solone, zwane arachidowymi, należą do roślin strączkowych. Dla zwiększenia strawności orzeszków, należy je dokładnie pogryźć. Polecane jako smaczna przekąska. Doskonale sprawdzają się również jako dodatek do past, sałatek owocowych, deserów oraz ciast.