Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1914 kJ / 459 kcal Tłuszcz: 62 g - w tym kwasy nasycone: 17 g Węglowodany: 47 g - w tym cukry: 45 g Białko: 5 g Sól: 0,1 g
Informacja alergenna: Może zawierać orzechy.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską. Zawartość masy kakaowej 65%.
Ekologiczne Jagody Goji w Surowej Czekoladzie BIO 70g Cocoa
Słynące z wysokiej zawartości przeciwutleniaczy jagody goji oblane doskonałą, surową czekoladą, wyprodukowaną ze składników z upraw ekologicznych. Żaden z nich nie został poddany obróbce w temperaturze powyżej 45 stopni, dzięki czemu zachowały cenne składniki odżywcze, zyskując zarazem wspaniały smak.
Składniki: Czekolada* 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), jagody goji* 35%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 65%. W produkcie możliwa jest obecność orzechów.
Chrupiące migdały oblane najwyższej jakości wegańską czekoladą, stworzoną wyłącznie ze składników z certyfikowanych upraw ekologicznych. Na żadnym etapie produkcji nie zostały one podgrzane do temperatury wyższej niż 40 stopni Celsjusza, co pozwoliło zachować wszystkie cenne składniki odżywcze, jednocześnie uzyskując doskonały smak.
Ekologiczne Migdały w Surowej Czekoladzie BIO 70g Cocoa
Ekologiczne migdały oblane wysokiej jakości czekoladą, wyprodukowaną wyłącznie z certyfikowanych składników ekologicznych. Czekolada została wyprodukowana z surowego, nieprażonego kakao i składników, które nie zostały poddane obróbce termicznej. Dzięki temu zachowały one bogactwo składników odżywczych, zyskując doskonały smak.
Składniki: Czekolada 65% (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), migdały* 35% *składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 65%. W produkcie możliwa jest obecność orzechów.
Ekologiczne Morwy w Surowej Czekoladzie BIO 70g Cocoa
Owoce białej morwy słyną z zawartości przeciwutleniaczy. Są także pomocne w obniżaniu poziomu cholesterolu LDL. Oblane wysokiej jakości surową czekoladą stanowią doskonałą przekąskę. Na żadnym etapie produkcji składniki nie zostały poddane działaniu temperatury wyższej niż 45 stopni Celsjusza, co pozwoliło zachować cenne składniki odżywcze oraz uzyskanie doskonałego smaku.
Składniki: Czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), morwa biała 35%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 65%. W produkcie możliwa jest obecność orzechów.
Orzechy Laskowe w Czekoladzie Kokosowej BIO 70 g Cocoa
Chrupiące orzechy laskowe oblane aksamitną, kokosową czekoladą powstałą wyłącznie z najwyższej jakości składników ekologicznych, które nie zostały poddane obróbce w temperaturze wyższej niż 40 stopni Celsjusza. Pozwoliło to na zachowanie cennych składników odżywczych w nich zawartych, uzyskując przy tym doskonały smak.
Ekologiczne Orzechy Laskowe w Surowej Czekoladzie BIO 70 g Cocoa
Chrupiące orzechy laskowe oblane aksamitną, surową czekoladą. Doskonała przekąska wyprodukowana z najwyższej jakości ekologicznych składników, nie poddanych temperaturze powyżej 45 stopni Celsjusza. Dzięki temu zachowały cenne składniki odżywcze oraz doskonały smak.
Składniki: Czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), orzechy laskowe* 35%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 65%. Możliwa obecność innych orzechów.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 2497 kJ / 602 kcal Tłuszcz: 47 g - w tym kwasy nasycone: 21 g Węglowodany: 30 g - w tym cukry: 21 g Białko: 11 g Sól: 0,1 g Błonnik: 7 g
Informacja alergenna: Produkt może zawierać orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Orzechy Nerkowca w Surowej Czekoladzie BIO 70 g Cocoa
Delikatne orzechy nerkowca oblane surową czekoladą z dodatkiem aromatycznej kawy. Wyprodukowane z wysokiej jakości składników ekologicznych, które nie zostały poddane obróbce w temperaturze powyżej 45 stopni Celsjusza. Dzięki temu zachowały swoje wartości odżywcze, zyskując doskonały smak.
Składniki: Czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*, wanilia Bourbon*), orzechy nerkowca* 50% * składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 70%. W produkcie możliwa jest obecność innych orzechów.
Opis: Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską. Zawartość masy kakaowej 65%
Wartość odżywcza w 100 ml: Wartość energetyczna 1916 kJ / 459 kcal Tłuszcz: 24,34 g; w tym kwasy nasycone: 15,1 g; Węglowodany: 52 g; w tym cukry: 51,3 g; Błonnik: 8,6g; Białko: 3,8 g; Sól: 0,09 g
Kawałki ekologicznych bananów oblane surową czekoladą wyprodukowaną z najwyższej jakości składników z certyfikowanych upraw ekologicznych. Na żadnym etapie produkcji składniki nie zostały poddane działaniu temperatury wyższej niż 45 stopni, co pozwoliło na uzyskanie doskonałego smaku i zachowanie cennych składników odżywczych.
Składniki: Czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), suszone banany* 50%. * składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 70%. Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów.
Ekologiczne orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku. Polecamy przede wszystkim jako niezwykle odżywczą przekąskę, dodatek do porannej kaszy lub płatków zbożowych, past, ciast i innych deserów.
Ekologiczne orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku. Polecamy przede wszystkim jako niezwykle odżywczą przekąskę, dodatek do porannej kaszy lub płatków zbożowych, past, ciast i innych deserów.
Ekologiczne orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku. Polecamy przede wszystkim jako niezwykle odżywczą przekąskę, dodatek do porannej kaszy lub płatków zbożowych, past, ciast i innych deserów
Opis: Ekologiczne orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku. Polecamy przede wszystkim jako niezwykle odżywczą przekąskę, dodatek do porannej kaszy lub płatków zbożowych, past, ciast i innych deserów.
Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna - 2757 kJ / 659 kcal Tłuszcz - 67,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16,1 g Węglowodany - 4,2 g w tym cukry - 2,3 g Białko - 14,3 g Sól - 0,007 g
Kraj pochodzenia: Boliwia Kraj producenta: Polska Certyfikaty: BIO, Bezgluten
Opis: Ekologiczne orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku. Polecamy przede wszystkim jako niezwykle odżywczą przekąskę, dodatek do porannej kaszy lub płatków zbożowych, past, ciast i innych deserów.
Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna - 2757 kJ / 659 kcal Tłuszcz - 67,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16,1 g Węglowodany - 4,2 g w tym cukry - 2,3 g Białko - 14,3 g Sól - 0,007 g
Kraj pochodzenia: Boliwia Kraj producenta: Polska Certyfikaty: BIO, Bezgluten
Opis: Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady zawierającej 70% kakao. Przekąska stanowi klasyczne połączenie smaków. Produkt z polskiej rodzinnej Manufaktury, wytwarzany tradycyjnymi, ręcznymi metodami. Produkt jest przebadany pod kątem nieobecności glutenu, nadaje się dla osób na diecie bezglutenowej.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 2286 kJ / 546 kcal Tłuszcz: 40 g - w tym kwasy nasycone: 19 g Węglowodany: 26 g - w tym cukry: 22 g Białko: 11 g Sól: 0 g
Informacja alergenna: Produkt zawiera soję, migdały
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Opis: Delikatny słodkawy smak ekologicznych nerkowców łączy się w harmonijną całość z organiczną belgijską czekoladą. Produkt z polskiej rodzinnej Manufaktury, wytwarzany tradycyjnymi, ręcznymi metodami. Produkt jest przebadany pod kątem nieobecności glutenu, nadaje się dla osób na diecie bezglutenowej.
Informacja alergenna: Produkt zawiera soję, orzechy nerkowca
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu