Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna - 36 kJ / 9 kcal Tłuszcz - 0,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 1,8 g - w tym cukry - 0,1 g Białko - 0,4 g Sól - 2,0 g
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
Parametry
Kraj pochodzenia składników
Polska
Kraj producenta
Polska
Gwarantowany, minimalny termin przydatności (w dniach)
Opis: Ekologiczne ogórki konserwowe KARTUSKIE przygotowywane są według tradycyjnej receptury, przy użyciu jedynie najwyższej jakości składników. Kruche, o delikatnym aromacie i wykwintnym smaku, znakomicie nadają się jako dodatek do sałatek, kanapek, koreczków i zimnych przystawek. Aby polepszyć i urozmaicić smak naszych ogórków dodajemy również do nich pokrojone paski czerwonej papryki. Papryka poza walorami smakowymi, zawiera również substancje wywierające korzystny wpływ na nasze zdrowie. Zawarty w papryce enzym ostrości posiada właściwości bakteriobójcze.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie kiszonej kapusty. Zawiera witaminę A, E, K, PP, C, B1, B2, oraz stanowi bogate źródło mikro- i makroelementów.
Składniki: bezpośrednio tłoczone soki z kwaszonej kapusty*, kwaszonej marchwi* *certyfikowany składnik ekologiczny
Składniki: Sok z kapusty kiszonej* 100% *certyfikowany składnik ekologiczny
Opis: Ekologiczny sok z kiszonej kapusty. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Wartość odżywcza w 100 ml: Wartość energetyczna: 50 kJ / 12 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 2,5 g - w tym cukry: 2 g Białko: 0,6 g Sól: 0,5 g
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w lodówce.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikaty: BIO
Składniki: sok z marchwi kwaszonej*, czosnek*, sól * certyfikowany składnik ekologiczny
Opis: Marchew: Zawiera witaminy B1, B2, PP, K i C i mikroelementy, jej najcenniejszym składnikiem jest jednak beta-karoten, czyli prowitamina A, która odpiera ataki bakterii i wirusów oraz poprawia wzrok. Spożywanie zapobiega nowotworom, chorobom serca i przedwczesnemu starzeniu się. Marchew dostarcza ważnych związków mineralnych, takich jak wapń, żelazo, fosfor, miedź, cynk, molibden, magnez, jod oraz potas - to im właśnie zawdzięczamy jędrne ciało, piękną cerę i karnację skóry oraz zdrowe mocne włosy i paznokcie.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
Sok z Czerwonej Kapusty Kiszonej BIO 300 ml Bio Food
KISZONA KAPUSTA: Zawiera witaminy C, B12, B6, nieocenione w zimowej walce z drobnoustrojami. Wzmacnia odporność organizmu na stres. Jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego i mózgu. Wpływa korzystnie na syntezę czerwonych krwinek oraz wzrost komórek i budowę tkanki kostnej. Występujący potas sprawia, że działa moczopędnie i odkwaszająco Wzmaga apetyt i pobudza wydzielanie soków trawiennych. Sok z kiszonej kapusty stosowany jest do płukania gardła przy infekcjach górnych dróg oddechowych. Zawarte w kiszonej kapuście składniki bioaktywne sprzyjają profilaktyce nowotworowej.
Składniki: Sok z czerwonej kapusty kiszonej*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawiera witaminy C, B12, B6 nieocenione w zimowej walce z drobnoustrojami. Wzmacnia odporność organizmu na stres. Jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego i mózgu. Wpływa korzystnie na syntezę czerwonych krwinek oraz wrost komórek i budowę tkanki kostnej.
Doskonała przekąska bogata w błonnik, witaminę C i wapń, wyrabiana według tradycyjnej receptury. Smak kiszonych rzodkiewek został podkreślony dodatkiem tymianku, czosnku i chrzanu, dzięki czemu z pewnością zasmakuje wszystkim amatorom kiszonek.
Ogórki DELUXE to specjalna odmiana wyselekcjonowanych ogórków o mniejszym rozmiarze i dużej chrupkości – idealna do sałatek, lub na przystawkę. Produkt pasteryzowany.