Migdały w Surowej Czekoladzie BIO 70g Cocoa
Ekologiczne migdały oblane wysokiej jakości czekoladą, wyprodukowaną wyłącznie z certyfikowanych składników ekologicznych.
Czekolada została wyprodukowana z surowego, nieprażonego kakao i składników, które nie zostały poddane obróbce termicznej. Dzięki temu zachowały one bogactwo składników odżywczych, zyskując doskonały smak.
Migdały w czekoladzie COCOA to połączenie najszlachetniejszego z orzechów i naszej ciemnej czekolady z charakterystyczna cytrusową nutą. Mimo solidnej warstwy czekolady na powierzchni migdała, ten ostatni przebija się ze swoim charakterystycznym orzechowym aromatem. Propozycja dla amatorów orzechów w intensywnej ciemnej czekoladzie.
- BEZ CUKRU BIAŁEGO I GLUTENU: Ciesz się czekoladą bez białego cukru. Nasze czekolady są słodzone nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Niski indeks glikemiczny.GI 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.
- WEGAŃSKI: Wyłącznie wegańskie surowce pozyskiwane z upraw ekologicznych.
- SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze.
- EKO: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wytwarzana z surowców pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.
Składniki:
czekolada* 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), MIGDAŁY* 35%
* certyfikowany składnik ekologiczny
Zawartość masy kakaowej min. 65%.
Informacja alergenna:
Produkt może zawierać inne ORZECHY.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 2474 kJ / 597 kcal
Tłuszcz: 47 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 27 g
- w tym cukry: 27 g
Błonnik: 9 g
Białko: 10 g
Sól: 0,1 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikaty: BIO
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.