Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Makaron z Ryżu Brązowego Muszla Gnocchi Sardi Bezglutenowy BIO 225 g Fabijańscy
Naturalnie bezglutenowy makaron wyprodukowany z najwyższej jakości brązowego ryżu oraz wody źródlanej z serca Sudetów. Dzięki temu zawiera bogactwo minerałów i cennych składników odżywczych. Kształt małych muszelek doskonale sprawdzi się w zupach oraz z sosami.
Wartości odżywcze w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1527 kJ / 361 kcal Tłuszcz: 2,9 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 76 g - w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 2,4 g Białko: 7 g Sól: <0,01 g
Kraj producenta: Polska Certyfikaty: BIO, Bezglutenowy
Parametry
Kraj pochodzenia składników
Niemcy
Kraj producenta
Polska
Gwarantowany, minimalny termin przydatności (w dniach)
120
Bez glutenu (z certyfikatem)
Tak
Certyfikat BIO
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Wegetariańskie
Tak
Wegańskie
Tak
Bez laktozy
Tak
Bez cukru
Tak
Bez jaj
Tak
Bez drożdży
Tak
Producent
Fabijański Sp. z o.o. ul. Lwówecka 6, 58-508 Siedlęcin
Makaron z Ryżu Tajskiego Bezglutenowy BIO 250 g Terrasana Klasyczny makaron ryżowy o delikatnym smaku. Idealny jako dodatek do zup, dań z woka oraz dań kuchni azjatyckich.
Makaron z Ryżu Białego Wstążka Karbowana Reginette Bezglutenowy BIO 225 g Fabijańscy
Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
Makaron z Ryżu Białego Świderki Fusilli Bezglutenowy BIO 225 g Fabijańscy
Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
Makaron z Ryżu Białego Skrętka Gemelli Bezglutenowy BIO 225 g Fabijańscy
Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
Makaron z Ryżu Białego Nitka Filini Bezglutenowy BIO 225 g Fabijańscy Bezglutenowy, delikatny makaron z białej mąki ryżowej i wody źródlanej pozyskiwanej w Górach Kaczawskich w Sudetach.
Makaron z Ryżu Białego Muszla Gnocchi Sardi Bezglutenowy BIO 225 g Fabijańscy
Naturalnie bezglutenowy makaron, wyprodukowany z białego ryżu pochodzącego z upraw ekologicznych oraz wody źródlanej z serca Sudetów. Dzięki temu zachowuje bogactwo minerałów oraz cennych składników odżywczych. Doskonale smakuje w zupach oraz z sosami.
Składniki Ekologiczna mąka ryżowa, woda źródlana
Kraj producenta: Polska Certyfikaty: BIO, Bezglutenowy
Makaron z Ryżu Białego Literki Bezglutenowy BIO 225 g Fabijańscy
Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
Opis: Makaron ryżowy konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Ekologiczny Makaron Ryżowy Świderki BIO 250g Rapunzel Bezglutenowy makaron fusilli wyprodukowany z mąki z brązowego ryżu.
Składniki: Ekologiczna mąka z ryżu brązowego (100%)
Wartości odżywcze w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1512kJ/357kcal Tłuszcz: 3g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1g Weglowodany: 73g - w tym cukry: 1g Błonnik: 3g Białko: 8g Sól: <0,01g