Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Opis Ekologiczne jabłka i gruszki, gotowane, przetarte pasteryzowane, bez dodanej wody. 100 g produktu sporządzono z 63 g jabłek i 35 g gruszek. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 279 kJ / 66 kcal Tłuszcz: <0,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 14 g - w tym cukry: 10 g Białko: 0,8 g Sól: <0,01 g
Zalecane warunki przechowywania Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C
Certyfikat: BIO
Parametry
Kraj producenta
Polska
Gwarantowany, minimalny termin przydatności (w dniach)
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców aronii, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Turcja Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców jeżyny, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Turcja Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin; cukru trzcinowego ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki; cukru trzcinowego ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Brazylia Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców śliwki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzaję w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców śliwek, barwa zbliżona do barwy owoców.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców maliny; z dodatkiem miodu wielokwiatowego ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców moreli; z dodatkiem cukru ekologicznego, pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców moreli, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców wiśni; z dodatkiem cukru ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców wiśni, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
100 g produktu sporządzono z 250 g śliwek węgierek
Opis: Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców śliwek, utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców śliwek, barwa zbliżona do barwy owoców.
Pomimo największych starań produkt może zawierać fragmenty pestek.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
Opis: 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców gruszki. Produkt otrzymany przez gotowanie owoców gruszki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph; pektyny. Utrwalony przez pasteryzaję w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców gruszki, barwa zbliżona do barwy owoców.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Opis Ekologiczna żurawina, gotowana, pasteryzowana bez dodanej wody z dodatkiem cukru trzcinowego. 100 g produktu sporządzono z 100 g owoców żurawiny i 18 g cukru trzcinowego. Składniki żurawina*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis Produkt otrzymany przez gotowanie owoców moreli z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców moreli. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.