Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców aronii, barwa zbliżona do barwy owoców.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna - 563 kJ / 133 kcal Tłuszcz - <0,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g Węglowodany - 29 g - w tym cukry - 19 g Białko - 1,3 g Sól - <0,01 g
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Turcja Certyfikat: BIO
Parametry
Kraj pochodzenia składników
Polska
Kraj producenta
Polska
Gwarantowany, minimalny termin przydatności (w dniach)
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców agrestu, barwa zbliżona do barwy owoców. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców.
Ekologiczny Dżem z Czarnej Porzeczki z Kardamonem 290 g Owocowy Dom Masa netto: 300 g
Składniki: czarne porzeczki ekologiczne, cukier trzcinowy ekologiczny, kardamon ekologiczny 0,18%, substancja żelująca - pektyna z jabłek. Sporządzono z 80 g owoców i 20 g cukru na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru: 36 g na 100 g produktu.
Kraj pochodzenia: Polska
Certyfikaty: BIO Jednostka Certyfikująca: PNG nr PL-EKO-02
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców jeżyny, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Turcja Certyfikat: BIO
Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców.
Produkt owocowy z malin z dodatkiem soku jabłkowego. Idealny dodatek do naleśników, placków, owsianek oraz domowych wypieków. Sporządzono z 80 g owoców, na 100 g produktu. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki barwa zbliżona do barwy owoców. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców
Ekologiczny produkt z truskawek z dodatkiem soku jabłkowego. Idealny do naleśników, placków, owsianek oraz jako dodatek do ciast i ciasteczek. Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki barwa zbliżona do barwy owoców.
Bez dodatku cukrów. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Składniki: wiśnie* (80%), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca: pektyna (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnej porzeczki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców porzeczki czarnej, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Turcja Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców czerwonej porzeczki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców porzeczki czerwonej, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Turcja Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców jagód, barwa zbliżona do barwy owoców.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin; cukru trzcinowego ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki; cukru trzcinowego ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Brazylia Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców śliwki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph ; pektyny: utrwalony przez pasteryzaję w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców śliwek, barwa zbliżona do barwy owoców.
Opis: Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców maliny; z dodatkiem miodu wielokwiatowego ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców moreli; z dodatkiem cukru ekologicznego, pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców moreli, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
Opis: Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców wiśni; z dodatkiem cukru ; pektyny: utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców wiśni, barwa zbliżona do barwy owoców.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
100 g produktu sporządzono z 250 g śliwek węgierek
Opis: Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców śliwek, utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców śliwek, barwa zbliżona do barwy owoców.
Pomimo największych starań produkt może zawierać fragmenty pestek.
Kraj producenta: Polska Kraj pochodzenia składników: Polska Certyfikat: BIO
Opis: 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców gruszki. Produkt otrzymany przez gotowanie owoców gruszki; z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu ph; pektyny. Utrwalony przez pasteryzaję w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców gruszki, barwa zbliżona do barwy owoców.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Opis Ekologiczna żurawina, gotowana, pasteryzowana bez dodanej wody z dodatkiem cukru trzcinowego. 100 g produktu sporządzono z 100 g owoców żurawiny i 18 g cukru trzcinowego. Składniki żurawina*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis Produkt otrzymany przez gotowanie owoców moreli z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców moreli. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Opis Ekologiczne jabłka i gruszki, gotowane, przetarte pasteryzowane, bez dodanej wody. 100 g produktu sporządzono z 63 g jabłek i 35 g gruszek. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.