Jakże lubiane w naszym kraju gofry, tym razem w wersji bezglutenowej od Schar. Miękkie i kruche a po podgrzaniu aromatyczne, słodkie i idealne na śniadanie z kakao.
Gofry bezglutenowe, dzięki którym urozmaicimy śniadanie naszych pociech. W opakowaniu mieszczą się cztery słodkie gofry, które polecamy podgrzać przed podaniem, dzięki czemu ciasto stanie się elastyczniejsze, pachnące i będzie super smakować. Idealne z klasycznymi dodatkami typu owoce, bita śmietana, dżem, przeróżne smarowidła, czy sosy. Polecamy spróbować również z mniej znanymi w naszym kraju dodatkami np. curdem cytrynowym, czy choćby kremem z kasztanów. Smacznego! Polecamy podgrzać przed podaniem.
Składniki:
JAJA, skrobia PSZENNA bezglutenowa, cukier, margaryna (tłuszcz palmowy, woda, olej rzepakowy, emulgatory [mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny (ze słonecznika)]; sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; naturalny aromat, barwnik: ß-karoten), mąka z ŁUBINU, substancja zagęszczająca: guma guar; MLEKO odtłuszczone w proszku, sproszkowana SERWATKA (z MLEKA), dekstroza, sól, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika).
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.