Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Acerola 100% Sok z Miąższem bez cukru 250 ml Owoce z Dżungli
Acerola, zwana też wiśnią barbadoską, zawiera aż 30 razy więcej witaminy C niż cytryna. Idealna w walce z grypą i przeziębieniem dla dorosłych i dzieci Bez dodatku syntetycznej witaminy C.
Składniki: 100% acerola z miąższem
Bez dodatku cukru i syntetycznej witaminy C.
Wartości odżywcze w 100ml produktu: Wartość energetyczna: 126 kJ / 30 kcal Białko: 1 g Węglowodany: 6 g - w tym cukry: 2 g Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Błonnik: 0,5 g Sól: 0,025 mg Witamina C: 812 mg
Kraj pochodzenia: Brazylia
Uwaga! Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Produkt pasteryzowany, nieklarowany.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.
Suplement diety. Witamina C wspomaga funkcjonowanie układu nerwowego i odpornościowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji. Ta metoda produkcji witaminy C została opracowana w latach 60-tych dwudziestego wieku w Chinach i jest tam powszechnie stosowana.
Kwas L-Askorbinowy, Witamina C z Kapusty Kiszonej 900 g Skarby Gai Suplement diety
Produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych dzięki czemu ma dużo łagodniejszy i przyjemniejszy cytrynowy smak. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji. Witamina C nie powoduje podrażnienia błon śluzowych żołądka.
Witamina C ma postać białego, bardzo drobnego proszku. Cechuje się wysoką higroskopijnością. Bardzo dobrze i stosunkowo szybko rozpuszcza się z wodzie.
Proces produkcyjny (ekstrahacji kapusty do postaci drobnego białego proszku) jest całkowicie naturalny i odbywa się bez użycia chemii.
Kapusta to bardzo popularny składnik codziennej diety. Jest lubiana i ceniona przez miliony Polaków. Dlatego nasz kwas L-askorbinowy wzbudza zainteresowanie wszystkich tych konsumentów, którzy cenią smak i walory zdrowotne tego warzywa.
Składniki: kwas L-Askorbinowy 100 %
Zalecane spożycie: Doustnie 3 g dziennie (1/2 płaskiej łyżeczki od herbaty). Proszek dokładnie wymieszać z wodą lub sokiem i wypić. Stosować rano lub 30 minut przed posiłkiem.
Uwagi: Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są ważne dla zachowania dobrego stanu zdrowia.
Kwas L-askorbinowy nie jest preparatem leczniczym wg norm prawa farmaceutycznego.
Informacja alergenna: Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu i orzechów.
Witamina C, Kwas L Askorbinowy 1 kg Batom Składniki: Witamina C (kwas L-askorbinowy)
Opis: Suplement diety. Witamina C wspomaga funkcjonowanie układu nerwowego i odpornościowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji. Ta metoda produkcji witaminy C została opracowana w latach 60-tych dwudziestego wieku w Chinach i jest tam powszechnie stosowana.
Składniki: Sok z aceroli (100%) *certyfikowany składnik ekologiczny
Opis: Sok z aceroli bogaty w witaminę C. Sok z Aceroli możemy stosować w leczeniu: anemii - zwiększa przyswajanie żelaza, w problemach z wątrobą, w dolegliwościach płucnych, wspiera układu odpornościowego, zapobiega przeziębieniom, zapobieganiu chorobom starczym, pomocna przy stanach biegunkowych. Dodatkowo działa moczopędnie, wzmacnia naczynia krwionośne, stosowano w profilaktyce przeciwnowotworowej, poprawia samopoczucie, zapobiega zawałom serca.
Acerola 17% 500 mg BIO 100 tab. BeOrganic Suplement diety
Malpigia granatolistna (Malpighia glabra), inaczej acerola, bądź wiśnia z Barbados jest to gatunek rośliny z rodziny malpigiowatych. Charakteryzuje się ciemnozielonymi liśćmi oraz małymi czerwonymi, lekko spłaszczonymi owocami, które mają soczysty miąższ i bardzo kwaśny smak. To ze względu na owoce jest tak popularna na całym świecie.
Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalnie występujące cukry. Sok NFC - nie z koncentratu. Sok bezpośrednio tłoczony ze świeżych owoców aceroli, pochodzących z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Wysoka jakość owoców oraz dbałość o każdy etap procesu produkcji gwarantuje wyjątkowy smak, a także pozyskanie z natury tego, co w niej najcenniejsze, Polacany dla osób w każym wieku.
Składniki: sok z aceroli 100%* * certyfikowane składniki ekologiczne
Cechy produktu: - bogactwo witaminy C - naturalne źródło witaminy C i beta karotenu - produkt odpowiedni dla wegan. Nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego - Idealny dodatek do wody, herbaty, drinków, kaszek, ryżu, dań słodkich i wytrawnych, koktajli i deserów. Nie zaleca się zalewać wrzątkiem. - Smak, aromat i barwa mogą różnić się w zależności od odmian owoców, nasłonecznienia i nawodnienia w danej partii. - Osad, ciemnienie i lekkie pienienie są zjawiskami naturalnymi. Każdorazowo przed spożyciem wstrząsnąć. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła
Acerola, zwana również wiśnią z Barbados, jest rekordzistką pod względem zawartości witaminy C. Jeden owoc aceroli ważący 4,5 g ma tyle witaminy C co kilogram cytryn. Jedna mała szklanka (180 ml) soku z aceroli może zawierać tyle witaminy C co 14 litrów soku pomarańczowego.
BICAPS C 1000, 60 kapsułek ForMeds SUPLEMENT DIETY
Suplement diety BIOCAPS C 1000 zawiera 1 000 mg witaminy C w 1 kapsułce bez żadnych dodatków. Witamina C posiada konfigurację L, została otrzymana w drodze fermentacji i nie jest produkowana z GMO. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Opis: Suplement diety. Witamina C wspomaga funkcjonowanie układu nerwowego i odpornościowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji. Ta metoda produkcji witaminy C została opracowana w latach 60-tych dwudziestego wieku w Chinach i jest tam powszechnie stosowana.
Kraj pochodzenia składników: Chiny Kraj producenta: Polska
Opis: Suplementy diety. Witamina C wspomaga funkcjonowanie układu nerwowego i odpornościowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji. Ta metoda produkcji witaminy C została opracowana w latach 60-tych dwudziestego wieku w Chinach i jest tam powszechnie stosowana.
Kraj pochodzenia składników: Chiny Kraj producenta: Polska
Acerola, zwana również wiśnią z Barbados, jest rekordzistką pod względem zawartości witaminy C. Jeden owoc aceroli ważący 4,5 g ma tyle witaminy C co kilogram cytryn. Jedna mała szklanka (180 ml) soku z aceroli może zawierać tyle witaminy C co 14 litrów soku pomarańczowego.
Kwas L-Askorbinowy, Witamina C z Kapusty Kiszonej 450 g Skarby Gai Suplement diety
Produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych dzięki czemu ma dużo łagodniejszy i przyjemniejszy cytrynowy smak. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji. Witamina C nie powoduje podrażnienia błon śluzowych żołądka.
Witamina C ma postać białego, bardzo drobnego proszku. Cechuje się wysoką higroskopijnością. Bardzo dobrze i stosunkowo szybko rozpuszcza się z wodzie.
Proces produkcyjny (ekstrahacji kapusty do postaci drobnego białego proszku) jest całkowicie naturalny i odbywa się bez użycia chemii.
Kapusta to bardzo popularny składnik codziennej diety. Jest lubiana i ceniona przez miliony Polaków. Dlatego nasz kwas L-askorbinowy wzbudza zainteresowanie wszystkich tych konsumentów, którzy cenią smak i walory zdrowotne tego warzywa.
Składniki: kwas L-Askorbinowy 100 %
Zalecane spożycie: Doustnie 3 g dziennie (1/2 płaskiej łyżeczki od herbaty). Proszek dokładnie wymieszać z wodą lub sokiem i wypić. Stosować rano lub 30 minut przed posiłkiem.
Uwagi: Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są ważne dla zachowania dobrego stanu zdrowia.
Kwas L-askorbinowy nie jest preparatem leczniczym wg norm prawa farmaceutycznego.
Informacja alergenna: Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu i orzechów.
Kwas L-Askorbinowy, Witamina C z Kapusty Kiszonej 100 g Skarby Gai Suplement diety
Produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych dzięki czemu ma dużo łagodniejszy i przyjemniejszy cytrynowy smak. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji. Witamina C nie powoduje podrażnienia błon śluzowych żołądka.
Witamina C ma postać białego, bardzo drobnego proszku. Cechuje się wysoką higroskopijnością. Bardzo dobrze i stosunkowo szybko rozpuszcza się z wodzie.
Proces produkcyjny (ekstrahacji kapusty do postaci drobnego białego proszku) jest całkowicie naturalny i odbywa się bez użycia chemii.
Kapusta to bardzo popularny składnik codziennej diety. Jest lubiana i ceniona przez miliony Polaków. Dlatego nasz kwas L-askorbinowy wzbudza zainteresowanie wszystkich tych konsumentów, którzy cenią smak i walory zdrowotne tego warzywa.
Składniki: kwas L-Askorbinowy 100 %
Zalecane spożycie: Doustnie 3 g dziennie (1/2 płaskiej łyżeczki od herbaty). Proszek dokładnie wymieszać z wodą lub sokiem i wypić. Stosować rano lub 30 minut przed posiłkiem.
Uwagi: Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są ważne dla zachowania dobrego stanu zdrowia.
Kwas L-askorbinowy nie jest preparatem leczniczym wg norm prawa farmaceutycznego.
Informacja alergenna: Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu i orzechów.
Kwas L-Askorbinowy, Witamina C z Kapusty Kiszonej 270 g Skarby Gai Suplement diety
Produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych dzięki czemu ma dużo łagodniejszy i przyjemniejszy cytrynowy smak. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji. Witamina C nie powoduje podrażnienia błon śluzowych żołądka.
Witamina C ma postać białego, bardzo drobnego proszku. Cechuje się wysoką higroskopijnością. Bardzo dobrze i stosunkowo szybko rozpuszcza się z wodzie.
Proces produkcyjny (ekstrahacji kapusty do postaci drobnego białego proszku) jest całkowicie naturalny i odbywa się bez użycia chemii.
Kapusta to bardzo popularny składnik codziennej diety. Jest lubiana i ceniona przez miliony Polaków. Dlatego nasz kwas L-askorbinowy wzbudza zainteresowanie wszystkich tych konsumentów, którzy cenią smak i walory zdrowotne tego warzywa.
Składniki: kwas L-Askorbinowy 100 %
Zalecane spożycie: Doustnie 3 g dziennie (1/2 płaskiej łyżeczki od herbaty). Proszek dokładnie wymieszać z wodą lub sokiem i wypić. Stosować rano lub 30 minut przed posiłkiem.
Uwagi: Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są ważne dla zachowania dobrego stanu zdrowia.
Kwas L-askorbinowy nie jest preparatem leczniczym wg norm prawa farmaceutycznego.
Informacja alergenna: Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu i orzechów.
Synbiotyk dla Dzieci w Proszku z witaminą C, 50 gram Viridian Suplement Diety
Synbiotyk dla dzieci w proszku z witaminą C to preparat zawierający probiotyki pochodzenia roślinnego. Jest mieszanką 4 pożytecznych szczepów bakterii jelitowych Lactobacillus i Bifidobacterium, zawiera również buforowaną witaminę C.
Suplementy Diety Viridian nie zawierają powszechnie używanych substancji wypełniających i przeciwzbrylających. W większości produkowane są na bazie spiruliny, alfalfa i borówki co dodatkowo wzbogaca ich skład.
100% aktywnych składników.
Nie zawiera: pszenicy, laktozy, soli, drożdży, konserwantów