Ciastka bez glutenu
Ciastka bezglutenowe to smaczna przekąska dla osób cierpiących na celiakię, nietolerancję glutenu oraz alergie. Zdrowa alternatywa dla tradycyjnych słodyczy zawierających duże ilości białego cukru, szkodliwych tłuszczów oraz sztucznych dodatków. Ciastka bezglutenowe są produkowane z wysokiej jakości składników pochodzących z certyfikowanych upraw. Oznaczenie przekreślonego kłosa daje pewność, że wybrany produkt jest w 100% wolny od glutenu.
Ciasteczka z Jabłkiem bez cukru BIO 100 g Zemanka
Ciasteczka Bezglutenowe z Jabłkiem bez cukru BIO 100 g Zemanka
Kruche wegańskie ciasteczka na bazie mąki gryczanej bez cukru - słodzone suszonymi jabłkami i syropem ryżowym.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciasteczka z Malinami BIO 100 g Zemanka
Ciasteczka Bezglutenowe z Malinami bez cukru BIO 100 g Zemanka
Kruche ciasteczka wegańskie na bazie mąki gryczanej, z dodatkiem malin.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Tartaletki z Dżemem Malinowym Bezglutenowe BIO 130g Naten
Delikatne, kruche bezglutenowe ciasteczka z dżemem z soczystych malin. Doskonała przekąska do herbaty lub do zabrania ze sobą.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Biotwins Double z Kremem Kakaowym Bezglutenowe BIO 125 g Sottolestelle
Składniki:
mąka ryżowa*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, olej kokosowy*, kakao w proszku* 7 %, mąka kukurydziana*, olej słonecznikowy*, skrobia ziemniaczana*, syrop glukozowy*, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; emulgator: lecytyny (ze słonecznika*); sól morska, naturalny aromat waniliowy*.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Buźka bez Cukru Bezglutenowe 100 g Malu Food
Ciastka kruche. Zawiera substancję słodzącą.
Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Składniki:
mąka kukurydziana, olej kokosowy, substancja słodząca - syrop maltitolowy, skrobia kukurydziana, skrobia ryżowa.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Gryczane z Kokosem Bezglutenowe BIO 250 g Sottolestelle
Składniki:
mąka gryczana* 42%, cukier trzcinowy*, wysokooleinowy olej słonecznikowy*, wiórki kokosowe* 8,5%, skrobia z tapioki*, skrobia ziemniaczana*, inulina*, substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu, winiany potasu,przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu*, substancja zagęszczająca: guma guar, sól
*certyfikowany składnik ekologiczny
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Gryczane z Orzechami Laskowymi i Migdałami Bezglutenowe BIO 250 g Sottolestelle
Składniki:
mąka gryczana* 40%, mąka ryżowa*, cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy wysokooleinowy*, mąka z ORZECHÓW LASKOWYCH * 5%, siekane MIGDAŁY* 3,4%, syrop ryżowy*, substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu
*certyfikowany składnik ekologiczny
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Kokosowe bez Cukru Bezglutenowe 100 g Malu Food
Ciastka kokosowe. Zawiera substancję słodzącą.
Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Składniki:
mąka kukurydziana, olej kokosowy, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: syrop maltitolowy, wiórki kokosowe 6 %, skrobia ziemniaczana.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Kruche z Mąką z Siemienia Lnianego bez Cukru Bezglutenowe 100 g Malu Food
Ciastka kruche z mąką z siemienia lnianego. Zawiera substancję słodzącą.
Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Składniki:
mąka kukurydziana, olej kokosowy, substancja słodząca - syrop maltitolowy, mąka z nasion siemienia lnianego odłuszczona (11%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Kruche z Miodem Bezglutenowe 100 g Malu Food
Ciastka kruche z miodem. Zawiera substancję słodzącą.
Nie zawierają glutenu, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Składniki:
mąka kukurydziana, olej kokosowy, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: syrop maltitolowy, skrobia ziemniaczana, miód 2%.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Ore-Ty bez Cukru Bezglutenowe 100 g Malu Food
Ciastka kruche z kremem o smaku śmietankowym. Zawiera substancję słodzącą.
Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Składniki:
ciastko kruche 80% (mąka kukurydziana, olej kokosowy, substancja słodząca: syrop maltitolowy, skrobia kukurydziana, skrobia ryżowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu), krem o smaku śmietankowym 20% (olej kokosowy, substancja słodząca - maltitol, aromat).
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Owsiane bez Cukru Bezglutenowe 100 g Malu Food
Ciastka owsiane. Zawiera substancję słodzącą.
Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Składniki:
mąka OWSIANA bezglutenowa 50%, olej kokosowy, substancja słodząca - syrop maltitol, płatki OWSIANE bezglutenowe 4,5%, wiórki kokosowe.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Owsiane Cytrynowo - Imbirowe Bez Dodatku Cukru Bezglutenowe BIO 250 g Sottolestelle
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancję słodzącą.
Składniki:
mąka OWSIANA razowa* bezglutenowa 28%, mąka ryżowa*, substancja słodząca: erytrytol*, wysokooleinowy olej słonecznikowy*, sok z cytryny* 2,6%, imbir* 1%, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu, węglany amonu, inulina*, olejek cytrynowy* 0,05%, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Owsiane z Czekoladą i Wanilią Bezglutenowe 150 g Łakoć Warszawski
Ciastka Owsiane z Czekoladą Bezglutenowe bez Cukru 150 g Łakoć Warszawski
Bezglutenowe ciasteczka owsiane z dodatkiem bezcukrowej czekolady hiszpańskiej marki Torras i wanilii.
Składniki:
Płatki owsiane bezglutenowe, mąka owsiana bezglutenowa, olej kokosowy, rodzynki, siemię lniane, erytrytol (substancja słodząca), mąka ryżowa, czekolada gorzka bez dodatku cukru [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%), masa kakaowa, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat waniliowy. Masa kakaowa min.60%], łuska babki jajowatej, wanilia, sól kłodawska.
Produkt bezglutenowy. Nie zawiera orzechów, cukru i laktozy. Produkt wegański.
Kraj producenta: Polska
Certyfikaty: Bezglutenowy
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Owsiane z Czekoladą i Orzechami Laskowymi Bezglutenowe BIO 120 g Naten
Klasyczne, kruche ciastka w amerykańskim stylu na bazie bezglutenowego owsa z kropelkami czekolady i kawałków chrupiących orzechów laskowych. Doskonała przekąska do pracy lub szkoły.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Pieguski Ciemne bez Cukru Bezglutenowe 100 g Malu Food
Ciastka pieguski ciemne. Zawiera substancję słodzącą.
Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Składniki:
olej kokosowy, mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: syrop maltitolowy, czekolada 5% (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny z SOI, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat waniliowy), skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka Pieguski Jasne bez Cukru Bezglutenowe 100 g Malu Food
Ciastka pieguski jasne. Zawiera substancję słodzącą.
Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Składniki:
olej kokosowy, mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: syrop maltitolowy, czekolada 5% (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny z SOI, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat waniliowy), skrobia ziemniaczana.
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastka w Polewie Czekoladowej Sticks Bezglutenowe BIO 130 g Naten
Kruche ciasteczka w kształcie paluszków oblane mleczną czekoladą. Idealna przekąska do kawy lub herbaty, może stanowić świetny dodatek do deserów.
Dostępność: tymczasowo niedostępny
Ciastko Proteinowe Cookie bez Dodatku Cukru Bezglutenowe 40 g Dobry Squad
Ciastko proteinowe Cookie to pyszne, kruche ciasteczko z dodatkiem kakao, wzbogacone w najwyższej jakości białko WPC (białko pełnowartościowe).
To proteinowe ciasteczko na bazie suszonych daktyli jest dobrym zamiennik słodyczy. Możesz nim zastąpić także batony proteinowe, bo mają wysoką zawartość białka. Doskonale sprawdzi się w diecie osób aktywnych fizycznie, które poszukują odżywczych i wysokoproteinowych produktów.
Ciastko białkowe to szybka przekąska, którą możesz wrzucić do plecaka czy do torebki.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Składniki:
suszone daktyle 76,5%, koncentrat białek serwatkowych WPC 80 z MLEKA krowiego 19%, kakao 4,5%, emulgator: lecytyny (z SOI).
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastko Proteinowe Orzechowe bez Dodatku Cukru Bezglutenowe 40 g Dobry Squad
Ciastko proteinowe orzechowe to pyszne, kruche ciasteczko, wzbogacone w najwyższej jakości białko WPC (białko pełnowartościowe).
To proteinowe ciasteczko na bazie suszonych daktyli jest dobrym zamiennik słodyczy. Możesz nim zastąpić także batony proteinowe, bo mają wysoką zawartość białka. Doskonale sprawdzi się w diecie osób aktywnych fizycznie, które poszukują odżywczych i wysokoproteinowych produktów.
Ciastko białkowe to szybka przekąska, którą możesz wrzucić do plecaka czy do torebki.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Składniki:
suszone daktyle 56%, ORZESZKI ZIEMNE 25%, koncentrat białek serwatkowych WPC 80 z MLEKA krowiego 19%, emulgator: lecytyny (z SOI).
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastko Wegańskie z Czekoladą Bez Dodatku Cukrów z Kremem z Orzeszków Ziemnych Bezglutenowe BIO 50 g Kookie Cat
Oblane czekoladą, której nie można się oprzeć, o bogatym smaku orzechów ziemnych i BEZ dodatku cukru – to tylko część opisu, który moglibyśmy nadać nowemu dodatkowi do wegańskich ciasteczek Kookie Cat.
Ciasteczko jest wegańskie, bezglutenowe i bez oleju palmowego. Jej rola jest znacząca, ponieważ jest to powstanie nowej linii produktów ciastek – tych bez dodatku cukru. Czekolada, która się na nią wylewa, jest ostatnim akcentem, który sprawia, że doznanie jest nieodparcie pyszne.
W opakowaniu zbiorczym jest 12 ciasteczek. Cena dotyczy 1 ciasteczka.
Składniki:
ORZESZKI ZIEMNE solone* (prażone, blanszowane ORZESZKI ZIEMNE*, sól), czekolada bez dodatku cukru* [miazga kakaowa*, ORZECHY LASKOWE*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany miąższ kokosowy*, mąka kokosowa*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)*] (20%), daktyle w proszku*, tłuszcz kakaowy*, woda, krem z ORZESZKÓW ZIEMNYCH solony* (prażone, blanszowane ORZESZKI ZIEMNE*, sól) (5%), siemię lniane mielone*, olej kokosowy*, mąka kokosowa*, białko z nasion chia*, białko ryżowe*, łuski babki jajowatej w proszku*.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Dostępność: tymczasowo niedostępny
Ciastko Wegańskie z Czekoladą i Orzechami Włoskimi Bezglutenowe BIO 50 g Kookie Cat
Kakao to najbardziej ulubiony składnik każdego przepisu dla miłośników czekolady. Kakao ma moc przekształcenia zwykłego deseru w arcydzieło. Organiczne ziarna kakaowca są wyjątkowo bogate w przeciwutleniacze i redukują choroby serca. W połączeniu z dobrymi tłuszczami z orzechów włoskich to ciasteczko staje się nie tylko wyjątkowo smaczne, ale także dobre dla ciała i umysłu.
W opakowaniu zbiorczym jest 12 ciasteczek. Cena dotyczy 1 ciasteczka.
Składniki:
płatki OWSIANE bezglutenowe* (31%), ORZECHY NERKOWCA* (23%), syrop kokosowy*, krople gorzkiej czekolady* [miazga kakaowa*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)] (8%), ORZECHY WŁOSKIE* (4,3%), tłuszcz kakaowy*, olej kokosowy*, kakao w proszku* (3,4%), wanilia Bourbon*, sól.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Dostępność: tymczasowo niedostępny
Ciastko Wegańskie z Kolorowymi Drażetkami Czekoladowymi i Wanilią Bezglutenowe BIO 50 g Kookie Cat
Mały kookie potwór Kookie Cat jest tutaj, aby przekonać Cię, że każdy dzień może być radosny i słodki! Nowe ciastko przeniesie Cię z powrotem do dzieciństwa, do chwil czystej radości i ponadczasowości!
Kolorowe opakowanie, niesamowity smak i starannie dobrane organiczne składniki sprawiają, że jest to ulubiona rozkosz dla wszystkich pokoleń.
W opakowaniu zbiorczym jest 12 ciasteczek. Cena dotyczy 1 ciasteczka.
Składniki:
syrop kokosowy*, płatki OWSIANE bezglutenowe* (21%), ORZECHY NERKOWCA* (20%), wiórki kokosowe*, olej kokosowy*, krople gorzkiej czekolady* [miazga kakaowa*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], chipsy kokosowe*, kolorowe drażetki czekoladowe* [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, skrobia ryżowa*, żywność barwiąca* (koncentrat spiruliny*, szafranu, jabłka*, marchwi*, rzodkwi*, czarnej porzeczki*), substancja zagęszczająca: guma arabska*, substancja glazurująca: wosk carnauba*] (4%), wanilia Bourbon w proszku* (0,2%), sól.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Ciastko Wegańskie z Nasionami Chia o Smaku Cytrynowym Bezglutenowe BIO 50 g Kookie Cat
Nasiona Chia znane są z wysokiej zawartości białka, przeciwutleniaczy i dobrych tłuszczów. Są częścią zbilansowanego śniadania lub podwieczorku każdej osoby, która chce o siebie zadbać. W połączeniu z bezglutenowymi płatkami owsianymi i orzechami nerkowca nadają wyrazisty smak tego ciasteczka. Ostatni dotyk olejku cytrynowego dodaje świeżości i dopełnia smak.
W opakowaniu zbiorczym jest 12 ciasteczek. Cena dotyczy 1 ciasteczka.
Składniki:
płatki OWSIANE bezglutenowe* (32%), syrop kokosowy*, ORZECHY NERKOWCA* (22%), wiórki kokosowe*, olej kokosowy*, chipsy kokosowe*, nasiona chia* - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) (4%), olejek cytrynowy* (0,06%), sól.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Dostępność: tymczasowo niedostępny
Ciastko Wegańskie z Nasionami Konopi i Kakao Bezglutenowe BIO 50 g Kookie Cat
Nie zawsze masz czas na gotowanie, ale zawsze możesz starannie wybrać jedzenie na wynos. Zbilansowana dieta daje energię i umysł wolny od poczucia winy. Podążaliśmy za tą formułą życia i stworzyliśmy ciasteczko w proszku z konopi i kakao. Jest wegańskie, i bezglutenowe. W środku nie ma rafinowanego cukru, ale smak jest niesamowity! Płatki owsiane, orzechy nerkowca, nasiona konopi i białko konopne są idealne na krótką przerwę na słodycze podczas pracowitego dnia.
W opakowaniu zbiorczym jest 12 ciasteczek. Cena dotyczy 1 ciasteczka.
Składniki:
płatki OWSIANE bezglutenowe* (31%), ORZECHY NERKOWCA* (25%), syrop kokosowy*, olej kokosowy*, nasiona konopi* (7,7%), kakao w proszku* (3,7%), białko konopne* (2,8%), wanilia Bourbon*, sól.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Dostępność: tymczasowo niedostępny
Ciastko Wegańskie z Solonymi Karmelizowanymi Migdałami Bezglutenowe BIO 50 g Kookie Cat
Wszyscy kochają ciasteczka! Smak, aromat, słodkie wspomnienie babci, która je piecze. Cenimy sobie te cenne chwile i chcemy je wdrażać w codzienną rutynę. Ciasteczka Kookie Cat to nowoczesny sposób na podążanie za tradycją. Słony karmel łączy w sobie zalety orzechów i płatków owsianych w najsmaczniejszy sposób! Ciastko jest wegańskie, bezglutenowe i bez cukru rafinowanego.
W opakowaniu zbiorczym jest 12 ciasteczek. Cena dotyczy 1 ciasteczka.
Składniki:
płatki OWSIANE bezglutenowe* (41,7%), solone karmelizowane migdały* (MIGDAŁY*, syrop kokosowy*, cukier kokosowy*, sól) (25 %), syrop kokosowy*, olej kokosowy*.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Dostępność: duża ilość
Czas wysyłki: do 48 godzin
Z jakiej mąki wypiekane są ciastka bezglutenowe?
Do wypieku ciastek bezglutenowych wykorzystywane są zamienniki mąki pszennej. Najczęściej stosowane i jednocześnie najbardziej uniwersalne to:
- Mąka owsiana, która cechuje się neutralnym smakiem i zapachem.
- Mąka ryżowa, która powstaje na bazie nasion ryżu i charakteryzuje się neutralnym smakiem i zapachem.
- Mąka gryczana ma charakterystyczny, ciemny kolor oraz intensywny smak i zapach.
- Mąka jaglana wyróżnia się żółtawą barwą oraz kleistą konsystencją.
W celu zapewnienia większej kleistości ciasta producenci dodają do wyżej wymienionych rodzajów mąkę sklejającą, która zawiera większą ilość skrobi. Najbardziej popularne bezglutenowe mąki sklejające to:
- Mąka kukurydziana, która charakteryzuje się intensywnym smakiem i zapachem. Jest stosowana do wyrobu kruchych ciastek bezglutenowych.
- Mąka ziemniaczana, która ma neutralny smak i zapach.
- Mąka z tapioki, nie ma wpływu na smak wypiekanych ciastek.
Do wyrobu słodkich ciast bez glutenu, tortów i ciastek bezglutenowych używane są często mąki z ziaren i orzechów. Odznaczają się one wyrazistym smakiem. Tego typu mąki są dosyć ciężkie i zawierają dużą ilość tłuszczów. Dlatego powinny być używane w formie domieszki do innych typów.
Jakie składniki są używane do produkcji ciastek bezglutenowych?
Do produkcji ciastek bezglutenowych używa się wyłącznie zdrowych i naturalnych zamienników dla białego cukru, tłuszczów czy sztucznych aromatów. W pełni bezpieczną alternatywą dla cukru jest stewia, miód lub cukier trzcinowy. Producenci wykorzystują również naturalne aromaty z przypraw i owoców, które doskonale zastępują sztuczne polepszacze smaku. Ciastka bezglutenowe w zależności od rodzaju są wzbogacane dodatkiem nasion, pestek i orzechów. Stanowią one wartościowe źródło zdrowych tłuszczów, błonnika, magnezu i żelaza, a także związków o działaniu antyoksydacyjnym.
Wśród popularnych dodatków do ciastek bezglutenowych można wymienić także kakao, czekoladę, owoce, kokos oraz przyprawy korzenne. Wszystkie składniki pochodzą z certyfikowanych upraw, na których nie są stosowane nawozy sztuczne oraz chemiczne środki ochrony roślin.
Wybierając ciastka bezglutenowe, należy kierować się oznaczeniem umieszczonym na opakowaniu. Symbol przekreślonego kłosa to gwarancja, że w składzie danego produktu nie znajdują się nawet śladowe ilości glutenu. Na rynku dostępne są także produkty opisywane jako bezglutenowe, które jednak mogą zawierać minimalne ilości tego białka. Dzieje się tak najczęściej w sytuacji, gdy zakład produkcyjny wytwarza zarówno produkty bezglutenowe, jak i glutenowe. Nawet pomimo zachowania najwyższych standardów bezpieczeństwa może dojść do zanieczyszczenia krzyżowego. Alergen rozprzestrzenia się za pośrednictwem maszyn i akcesoriów. W przypadku mąki pszennej nawet mały podmuch wystarczy, aby unieść ją w powietrze i spowodować zanieczyszczenie innych produktów. Dlatego najlepiej wybierać wyroby od dostawców, którzy prowadzą tzw. monoprodukcję, a więc skupiają się wyłącznie na produktach bezglutenowych.
Ciastka bezglutenowe to zdrowe i smaczne przekąski, które są idealną alternatywą dla powszechnie dostępnych słodyczy. Dzięki mądremu wykorzystaniu naturalnych składników ciastka zachowują walory smakowe, a jednocześnie dostarczają wiele wartości odżywczych. Ciastka bezglutenowe to zdrowa przekąska, które sprawdzi się jako dodatek do śniadania, podwieczorek czy forma uzupełnienia energii po treningu.